27
August
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Alt er enkelt – når du kan det!

Det meste i livet er enkelt å håndtere når du har fått litt opplæring og erfaring. Slik er det også med VELUX takvinduer. Å bruke en dag på et gratis monteringskurs er en god investering når du skal montere takvinduer.

​Å åpne et tak for å montere et takvindu krever nøyaktighet og kunnskap om produktet. Slurv og feil bruk av monteringsmateriellet kan resultere i reklamasjoner.  VELUX gir deg derfor et gratis monteringskurs og en praktisk håndbok som huskelapp og oppslagsverk. Helt uten kjøpepress.

Kurset arrangeres vanligvis i Oslo hos VELUX Norge i Nydalen. Det går over en dag og gir deg teoretisk og praktisk kunnskap om montering av et tvillingvindu. Du får arbeide selvstendig med montering av vinduet, inndekking, isolasjon og ferdigstilling. Du får også erfaring med sammenkobling av to vinduer ved hjelp av hjelpesperre.

Denne sesongen er den nye generasjonen VELUX takvinduer som monteres på kurset.

Du lærer også om hvordan vinduet skal plasseres og hvor stort vinduet bør være for å gi riktig mengde lys. Da vil du også lære når du bør tilby kunden flere vinduer enn det ene kunden kanskje har trodd er tilstrekkelig. Du får også en innføring i VELUX solskjermingsprodukter, som er spesielt tilpasset VELUX takvinduer.

Håndboka du får med fra kurset er et godt supplement, en hendig huskelapp og et oppslagsverk. Det er ikke mye som er helt A4 i praksis. Hva du gjør ved tilpasning til skjeve tak, tilslutning til undertak, innbygging ved knevegg og i andre situasjoner, er detaljert beskrevet. Det er også innbygging av takvinduer når taket er kledd med alt fra takpapp til torv.

Påmelding gjøres direkte på www.velux.no, eller ring til Christina på 22 51 06 01.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Christina Tafjord Dillon, VELUX Norge AS,

telefon 22 51 06 08 eller epost  christina.dillon@velux.com