01
Mars
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

App om takvinduer for håndverkere

Vis kundene inspirasjonsbilder på Ipad eller få et godt hjelpemiddel når du skal montere VELUX takvinduer hos dine kunder. Den nye Installer app-en for Ipad har både sjekklister og monteringsveiledninger.

Installer er en ny app fra VELUX Norge AS, som inneholder en mengde informasjon og praktiske hjelpemidler for håndverkere.

I app-en kan du holde oversikt over prosjektene dine og ha praktiske huskelapper og sjekklister for mål, takkonstruksjon og vinduskombinasjoner. Med Installer kan du ta bilder av prosjektet og skisse mulige løsninger på disse.

VELUX Installer inneholder også adressebok, aktuelle nyheter om takvinduer og spørsmål knyttet til disse. Her finner du de nødvendige brosjyrene og prislister samt monteringsveiledninger både for ulike VELUX takvinduer og tilbehør til disse. En størrelseskonverter for omgjøring av gamle vindusbetegnelser for vindusstørrelser til dagens betegnelser er også praktisk å ha for hånden.

I en egen inspirasjonsdel kan du vise kundene hvordan ulike løsninger og kombinasjoner av takvinduer kan bli. Dette er illustrert med en mengde bilder og video. Dermed kan du ledsage kunden gjennom utallige valgmuligheter. Både bilder og video kan vises i fullskjermmodus.

Den helt nye Installer app for Ipad er beregnet på håndverkere og skal være et hjelpemiddel både som en hjelpende hånd og for å hjelpe deg med å inspirere kundene.

Installer app finnes kun for Ipad og lastes ned i App Store. VELUX Norge har tidligere i år lansert inspirasjons-app-en Experience. Den fås både til OSX/Apple og Android–telefoner. Experience er beregnet på kundene mens Installer er håndverkerens verktøy.

 

Nærmere opplysninger:

Siri Sundby, VELUX Norge AS, telefon 22 51 06 08, epost: siri.sundby@velux.com

 

Bilder kan lastes ned på www.randex.no/velux 
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.