19
Juni
2018
|
07:25
Europe/Amsterdam

Dagslys gjennom flate tak

Sammendrag

Felles for de fleste hus med flate tak er at de indre sonene i huset blir ganske mørke, med liten eller ingen tilgang til dagslys.

Når huset har skråtak er det enkelt å sette inn takvinduer for å slippe inn dagslys og gi mulighet for lufting gjennom vinduene. Har huset flatt tak, er løsningen et vindu for flate tak. Også vinduer for flate tak kan leveres med mulighet for lufting, da velger du VELUX INTEGRA elektrisk åpningsbart vindu med regnsensor, som lukker vinduet automatisk ved nedbør.

VELUX har nå kommet med et nytt lekkert design til sine vinduer for flate tak. Det nye designvinduet CurveTech med buet glass er et lekkert tilskudd til alle boliger med flate tak. Det buede glasset går fra kant til kant og sikrer at alt vann renner av på overflaten - selv på helt flate tak. Det betyr at dagslyset kan flomme inn uten skjemmende regndråper. Den perfekte kombinasjon av moderne design og smart funksjon, som også kan påmonteres plissègardiner og utvendig screen, som holder varmen ute. Det elegante designet gjør vinduet like fint å se på – som ut av. VELUX CurveTech fås både som elektrisk åpningsbart og som fast. CurveTech, kan monteres i alle tak mellom 0 og 15°.

VELUX vindu for flate tak "CurveTech" har en unik buet glassoverflate, som slipper inn mer dagslys og skiller seg ut med et lekkert moderne design - ideelt for designbevisste huseiere.

Om VELUX Gruppen

I mer enn 75 år har VELUX Gruppen skapt et bedre bomiljø for mennesker over hele verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vår produktportefølje omfatter blant annet takvinduer, vinduer for flate tak, rulleskodder, solskjerming og dekorasjon. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt - med salg og produksjon i mer enn 40 land og med omtrent 9 500 ansatte verden over. VELUX Gruppen eies av VKR Holding A/S, som er et fonds- og familieeid aksjeselskap. I 2016 hadde VKR Holding en omsetning på 2,4 millioner euro, og donerte 155 millioner euro i veldedige tilskudd gjennom fondet THE VELUX FOUNDATIONS. For mer informasjon, besøk www.velux.no.