Oslo,
18
Januar
2022
|
10:42
Europe/Amsterdam

Uhindret utsikt og maksimalt med dagslys med en ny generasjon takvinduer for flate tak

VELUX INTEGRA for flate tak

VELUX® lanserer sin nye produktlinje med takvinduer for flate tak; en ny generasjon av innovative og konkurransedyktige overlys med et minimalistisk glass-til-kant design som slutter seg til den eksisterende porteføljen av VELUX vinduer for flate tak.

De siste 80 årene har VELUX Gruppen skapt bedre innemiljø med å gi mer dagslys og frisk luft til hjem og andre bygninger over hele verden. For å tilpasse seg de stadige endrede behovene boligeiere har i dag, lanserer VELUX overlys med et plant og et buet glass for flate tak, med et moderne og minimalistisk design. Det unike og innovative takvinduet gir uhindret utsikt til  himmelen samtidig som det gir mer dagslys.

Et unikt nytt vindusdesign for flate tak

Det nye overlys med glass, med fast eller elektronisk åpning, har et unikt, glass-til-kant design som gir mer enn 52% mer dagslys inn i hjemmet, sammenlignet med tidligere takvinduer. Varmedempende og mørkleggende solskjerming kan diskret plasseres i vindusdelen mellom den og det ytre overelementet for å ikke hindre hverken dagslys, design eller utsikt når de ikke er i bruk.

«Vårt nye overlys er designet for å gi mennesker mer av det de elsker i hjemmet sitt; komfort, energieffektivt, maksimalt med dagslys og frisk luft. Med mer dagslys, bedre inneklima og sømløst design kan boligeierne få mer av utsiden inn i deres hjem,» forklarer Per Mikael Åkesson, Markedsdirektør for VELUX Nordic.  

Viktigste fordeler for boligeiere

Den nye generasjonen vinduer for flate tak er en verdifull investering for boligeiere som leter etter et toppmoderne produkt til hjemmet sitt, enten det er et eldre renoveringsprosjekt eller nybygg. Med skjult ramme har vinduet en moderne estetikk når det er installert. Det buede glasset tilbyr også fri sikt og drenering med det unike CurveTech designet.

Den nye generasjonen av VELUX vinduer for flate tak har utmerket energiytelse og gunstig varmeisolasjon takket være ThermoTechnology EPS isolering og lav U-verdi. Da takvinduene er kompatible med VELUX ACTIVE inneklimakontroll og VELUX App Control, er det enkelt å tilpasse dem inn i et smarthus. I tillegg har designet suveren lydreduksjon takket være 2-lags og 3-lags glassalternativer som skaper et roligere inneklima.

Takvinduet tilbyr flere viktige sikkerhetsfunksjoner. Laminert glass innvendig og det ytre glasset er herdet, noe som gjøre takvinduet motstandsdyktig selv under de tøffeste værforholdene.

Viktigste fordeler for montører

Takvinduet kommer med 10 års garanti, og tilbyr kvalitet og brukervennlighet for montøren. Forbedrede monteringsfunksjoner inkluderer:

·       Ferdig gjenger for øyemutter for sikker og problemfri kranløfting til taket

·       Forborede skruehull og én torx-størrelse for alle skruer, som sparer tid

·       Solcelledrevet tilbehør uten ledninger

·       Innebygget motor, forhåndsprogrammert veggbryter og regnsensor for den elektriske varianten

·       Tilgjengelig med innvendig foringfor en sømløs finish

·       VELUX Bonus kan opptjenes for alle flate takvinduer, besøk velux.no/bonus for mer informasjon

De nye takvinduene gir den samme komforten og sinnsroen som følger med ethvert VELUX produkt, og gjør de til en markedsutfordrer som setter kursen og standarden for fremtiden til flate takvinduer.

Overlyset med plant glass passer 2-15 graders takvinkel. Overlyset med buet glass passer tak med 0-15 grader takvinkel. For mer informasjon, besøk velux.no