23
Juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX har i samarbeid med Disney lansert en ny gardinkolleksjon til barnas takvinduer. Dermed kan de minste familiemedlemmene drømme seg i søvn med kjente figurer som Ole Brumm, Bambi eller Mikke Mus.

Gardinkolleksjon for de minste

VELUX har i samarbeid med Disney lansert en ny gardinkolleksjon til barnas takvinduer. Dermed kan de minste familiemedlemmene drømme seg i søvn med kjente figurer som Ole Brumm, Bambi eller Mikke Mus.

Den nye kolleksjonen blendingsgardiner kalles ”Disney & VELUX Dream Collection”. Du kan velge mellom 12 Disney-motiver og flere titalls farger. Det gir mulighet for et barnerom med helhetlig design og et hyggelig miljø hvor barna kan utvikle fantasien og drømme seg i søvn. Med Pick&Click-systemet er monteringen gjort på et øyeblikk. Alle VELUX takvinduer har formonterte festebraketter, og blendingsgardinene festes enkelt og raskt til disse. Det sikrer også at gardinene blir perfekt tilpasset vinduet.

Pris og tilgjengelighet

”Disney & VELUX Dream Collection” er i salg i veluxshop.no og hos de fleste byggevarebutikker, til anbefalte utsalgspriser fra kr. 850,-.

Om solskjerming

VELUX solskjermingsprodukter er mer enn blendingsgardiner og gir ulike muligheter til hvilket som helst rom hvor det er VELUX takvinduer. Blendingsgardiner brukes der det er behov for 100 prosent mørklegging. Energigardiner har en mørkleggende effekt og gir samtidig inntil 34 prosent bedre isolasjon. Plisségardiner gir et bløtt, dempet dagslys. Rullegardiner beskytter mot skarpt lys og persienner benyttes til lysregulering og der det er behov for å hindre innsyn. Alle produktene har snorløs betjening, og de kan enkelt åpnes og lukkes og plasseres i ønsket posisjon. Det leveres også insektnett, utvendig screen og rulleskodde. Mange av solskjermingsproduktene kan kombineres i samme takvindu. Flere av produktene kan leveres med elektrisk drift og fjernkontroll.

Om VELUX

VELUX Norge AS selger og markedsfører VELUX takvinduer i det norske markedet og er eid av VELUX A/S i Danmark, verdens største produsent av takvinduer. I sortimentet inngår også komplementære produkter som inndekninger, undertakskraver, utforingspaneler, solskjerming, manuell og elektrisk fjernbetjening. Produktene tilbys til alle typer bygg uansett tak - boliger som næringsbygg. Produktene forhandles av byggevareforretninger i hele Norge.

                                
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.