28
Juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Gi rommet et raskt og rimelig ansiktsløft:

Nå kan du få liftgardiner med utskiftbar duk til takvinduene


 VELUX lanserer for første gang liftgardiner. De er tilgjengelige i 20 tidsriktige farger og stoffer som skaper en varm og dempet stemning. Et unik festesystem gjør at du kun trenger å bytte gardinduken for å gi rommet et raskt og rimelig ansiktsløft.

I overgangen mellom årstidene er det ikke bare været som endrer seg. Det gjør også vanene våre. På høsten begynner vi igjen å tilbringe mer tid inne og mange ønsker å gi interiøret et lite ansiktsløft som passer årstiden. Puter, tepper, lys og dekorgjenstander er enkle å erstatte og kan gjøre mye med interiøruttrykket. Nå er det blitt like enkelt å bytte ut takvindusgardinene.

Den nye, lekre liftgardinkolleksjonen fra VELUX er tilgjengelig i en rekke mønstre og stoffer med ulike grader av lysinnslipp. Og med det unike Pick&Click!TM-systemet kan du raskt og rimelig bytte dukene for å gi rommet et stilbytte akkurat når du ønsker. Festesystemet innebærer at dukene også er enkle å demontere for rengjøring. Liftgardinene har i tillegg ingen synlige snorer og er dermed mer barnesikre.

Liftgardinene fra VELUX er i salg til en anbefalt utsalgspris fra kr. 556 inkl. mva.

Vedlagte filer > 121062-01-XXL.jpg
> 121231-01-XXL.jpg
> 122318-01-XXL.jpg
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.