13
Mai
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

La barna drømme seg bort

La barna få Ole Brumm, Bambi, Mikke Mus, Minnie Mus, Fly eller Disneys prinsesse på gardinene i sitt takvindu

I samarbeid med Disney har Velux lansert en ny drømmekolleksjon med gardiner til de minste familiemedlemmenes takvinduer.

Det er designet en helt ny kolleksjon med blendingsgardiner basert på figurer og mønstre knyttet til Disneys produksjoner. Den kalles ”Disney & Velux Dream Collection” og skal gjøre det enklere å skape et miljø hvor barn både har det hyggelig og kan utvikle sin fantasi.

Det tilbys 12 motiver fra Disneys produksjoner. Disse kan kombineres med flere titalls farger, slik at rommet får et helhetlig og tilpasset design. Den designbevisste familien vil elske mulighetene disse motivene og fargene gir. Samtidig kan barna velge sine favoritter i Disneys verden.

Velux har lenge sett etter en mulighet til utvikle et tilbud av gardiner tilpasset barns behov. Samarbeidet med Disney har gjort dette mulig.

Blendingsgardinene er svært enkle å montere med Velux Pick&Click system. Alle Velux takvinduer har formonterte festebraketter for enklere montering og sikrer alltid en perfekt tilpasning. Det er gjort på et øyeblikk å montere disse.

Solskjerming for mange behov

Velux solskjermingsprodukter er mer enn blendingsgardiner og gir ulike muligheter til hvilket som helst rom hvor det er Velux takvinduer.

Blendingsgardiner brukes der det er behov for 100 prosent mørklegging, Energigardiner har en mørkleggende effekt og gir samtidig inntil 34 prosent bedre isolasjon. Plisségardiner gir et bløtt, dempet dagslys. Rullegardiner beskytter mot skarpt lys og persienner benyttes til lysregulering og der det er behov for å hindre innsyn. Her er noe for et hvert behov.

Alle disse produktene har snorløs betjening og de kan enkelt åpnes og lukkes og plasseres i ønsket posisjon. Det leveres også insektnett, utvendig screen og rulleskodde. Mange av disse solskjermingsproduktene kan kombineres i samme takvindu.

Flere av disse produktene kan leveres med elektrisk drift og fjernkontroll.
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.