05
Mai
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Lys og tilgang til taket

Slå to fluer i en smekk. La lyset flomme ned fra det flate taket og løs samtidig problemet med vanskelig tilgang til taket.

Velux vinduskuppel for flate tak lages også i en versjon som gir lett tilgang til taket. Det kalles håndverkerutgang.

Den praktiske håndverkerutgangen er konstruert etter de samme prinsippene som andre Velux vinduskupler. Det som skiller den fra de andre, er at denne kuppelen kan åpnes til 60 grader slik at det er enkelt å komme opp og ut på taket.

Håndverkerutgangen skiller seg ikke utseendemessig fra andre vinduskupler fra Velux når den er lukket. Ulike typer kan derfor benyttes om hverandre i det samme taket.

Den klare akrylkuppelen er lett å vedlikeholde fordi selve kuppelen enkelt kan demonteres og rengjøres. Velux vinduskuppel er designet for å redusere støy fra nedbør. Den kan derfor benyttes i alle typer oppholdsrom.

Velux vinduskuppel er et godt alternativ for å gi godt overlys der det er flate tak. Med håndverkerutgang er bruksområdet utvidet vesentlig. Selv om en Velux vinduskuppel med håndverkerutgang monteres kun for å gi tilgang til taket, bør likevel mulighetene for å skape et bedre innemiljø med mer dagslys vektlegges.

Velux vinduskuppel med håndverkerutgang leveres i flere størrelser. Den kan benyttes i tak med inntil 15 grader vinkel.


 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.