14
Mai
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Markiser til takvinduer

Takvinduer gir mye lys og bedre utnyttelse av tidligere mørke rom. Om sommeren kan det likevel bli for varmt. Å stanse solstrålene før de når glasset er den mest effektive solskjermingen.

VELUX leverer markiser som integreres i takvinduet. Markisen følger vinduets bevegelse og det kan luftes som vanlig. Når markisen ikke brukes, gjemmes den i overkant av vinduet.

VELUX markiser gir en meget effektiv varmebeskyttelse uten at rommet mørklegges. Fordi duken er transparent beholders det meste av utsikten.  Utvendige markiser stopper inntil 70 prosent av solvarmen før den når glasset.

Kombinert med en innvendig gardin sikrer du full kontroll over lys og varme.

 

Markisene kan enkelt ettermonteres i VELUX takvinduer uten å gå ut på taket. Det gjøres enkelt og greit innenfra og på få minutter.

De utvendige markisene leveres med manuell eller elektrisk fjernbetjening. Dersom et eller flere av takvinduene er av de elektrisk betjente VELUX INTEGRA takvinduer, er det en selvfølge at også tilbehør som markiser og gardiner skal drives elektrisk med den samme fjernkontrollen. Men også vinduer uten INTEGRA kan ha elektrisk drevne markiser.

 

Med fjernkontrollen kan du programmere at markisen skal gå ned og opp til bestemte tider på dagen. Likevel er det mulig å overstyre programmet når som helst dersom du har et annet behov. Valget er ditt. Med én eneste fjernkontroll kan du styre og programmere alle elektriske VELUX produkter i huset.

Også den manuelle markisen betjenes innenfra.

 

Det optimale er å kombinere VELUX markiser med innvendige rullegardiner, persienner eller plisségardiner. Her er utvalget stort og mulighetene mange.

 

VELUX markiser er produsert i et slitesterkt, smussavvisende nettmateriale som er lett å rengjøre med en fuktig klut.

 

Alle VELUX takvinduer produsert etter 1992 er utstyrt med beslag for montering av produsentens originale solskjerming.