16
Oktober
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Metallramme for gipsforinger til VELUX takvinduer

Dersom du ønsker en listefri løsning benytter du VELUX nye metallramme for gipsforinger. Metallrammen gjør det mulig å montere foringer laget i gips raskt og effektivt.

VELUX metallramme justeres trinnløst med teleskopprofiler og passer til taktykkelser fra 22 – 70 cm avhengig av takvinkel.   Metallrammen passer alle typer enkeltstående takvinduer, men også til sammenbygginger uten hjelpesperrer.

Metallrammen er utformet for å gi god plass til isolasjon. I pakka følger både dampsperrekrave, mal, tape og annet nødvendig monteringstilbehør med. Verktøyet du trenger er skrudrill, tommestokk og blikksaks.

En test viser at både VELUX foringer og metallrammen kan redusere tidsforbruket vesentlig ved installasjon. Med VELUX foringer kan det spares over fire timer per takvindu sammenlignet med plassbygde foringer.

  

Vedlikeholdsfri foring til VELUX takvinduer

Til takvinduer lanseres nyutviklede VELUX foringer for å sikre et enda bedre resultat ved montering av VELUX takvinduer. De nye foringene er produsert i vedlikeholdsfritt materiale, og nye klikkbraketter gjør monteringen enklere. De har bedre holdbarhet og gir mindre varmetap.

VELUX foringer benyttes for å skape den optimale overgangen mellom taket og takvinduet. Foringene er utformet for å gi maksimalt lysinnfall og god luftsirkulasjon langs takvinduene. De leveres både til enkle og doble vindusløsninger.

Den nye foringen er produsert i et vedlikeholdsfritt materiale og egner seg utmerket for bruk også i bad og andre våtrom. De er også det ideelle valget ved rehabiliteringsoppgaver der foringene kan tilpasses de eksisterende vindushullene uten ytterligere behov for overflatebehandling.

De nyutviklede VELUX foringer har fått et nytt vinkelrett design i topp og bunn som gir ekstra plass til isolasjon. Det minimerer risikoen for både trekk og kuldebroer.

Skruene er erstattet med klikkbraketter og gjør monteringen av foringene mye enklere og feilfri hver eneste gang. VELUX foringer leveres i to utgaver til taktykkelser fra 17 til 40 cm eller 17 til 50 cm. De kan også leveres med tilbehørsdeler til for eksempel knevegg og fasadevindu. 
 

 

Kontaktopplysninger  Siri Sundby, VELUX Norge AS, telefon 22 51 06 08, epost: siri.sundby@velux.com 

 

 

 

Quote module 1

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.