16
Juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nye og utskiftbare gardiner til takvinduer

Velux fornyer hele kolleksjonen av gardiner og solskjerming til sine takvinduer. Det er nye mønstre og farger, men også utskiftbart stoff til liftgardinene er nytt denne sesongen.

Velux fornyer hele kolleksjonen av gardiner og solskjerming til sine takvinduer. Det er nye mønstre og farger, men også utskiftbart stoff til liftgardinene er nytt denne sesongen.

Hele kolleksjonen av innvendige solskjermingsprodukter og gardiner til Velux takvinduer er fornyet i et utvalg gjort av Trend Union. Kolleksjonen presenteres i en egen brosjyre, som kan lastes ned fra www.velux.no.

Velux liftgardiner leveres i en rekke design i behagelige og avstemte farger. De internasjonalt anerkjente designerne Scholten & Baijings har i tillegg laget seks fantastiske mønstre. Disse har noe mer spenstige farger og design enn de øvrige og gir muligheter for den litt dristigere smak.

De nye liftgardinen er dekorative og gir inspirasjon til variasjon og fornyelse. Gardinsettene monteres i Velux takvinduer på en svært enkel måte med den patenterte løsningen Pick&Click!

Stoffet er festet til opphenget med velkrobånd og kan enkelt skiftes ut, rengjøres og henges opp igjen ved en senere anledning. Det gjør det fristende å skifte liftgardinene i takvinduene samtidig som gardinene skiftes ellers i huset.

Det er en økonomisk god løsning for kundene at farger og design kan skiftes uten å kjøpe hele monteringssettet.

Både liftgardiner, energigardiner, blendingsgardiner, plisségardiner, rullegardiner og persienner leveres i et bredt utvalg av farger og design, som varierer fra produkt til produkt. Disse produktene dekker ulike behov fra mørklegging til lette pyntegardiner.

Foruten spesialkolleksjonen av liftgardiner fra Scholten & Baijings finnes det også en egen Disney & Velux Dream Collection av blendingsgardiner for barnerommet.

Innvendige solskjermingsprodukter kan også kombineres med utvendige screens eller rulleskodder og innvendig insektnett. Noen av produktene vil også kunne fjernstyres eller programmeres med fjernkontrollen til Velux Integra.

Vedlagte filer > 121205-01-XXL.jpg
> 121209-01-XXL.jpg
> 122211-01-XXL.jpg
> 123259-01-XXL.jpg
> 123261-01-XXL.jpg