30
Juli
2020
|
11:21
Europe/Amsterdam

Panoramautsikt fra taket

Panoramautsikt fra taket

Med VELUX STUDIO kan du montere tre takvinduer for prisen av to og i samme fart som ett. Resultatet er bedre utsikt, mer dagslys og et renere uttrykk i rommet.

I mange tilfeller, i alle fall der plassen tillater, vil man ha flere VELUX takvinduer i samme rom. Det maksimerer de gode effektene av dagslys, frisk luft og økt romfølelse. For å unngå utvekslinger ved montering av flere vinduer ved siden av hverandre, eller der utveksling ikke er mulig, må vindusbredden og karmavstanden tilpasses innenfor eksisterende sperrer. Det gir synlige kraftige sperrer, som begrenser lysinnfallet noe, og rent estetisk kan det se litt klumpete ut.

Et godt alternativ er å veksle ut for å få plass til VELUX STUDIO, som er tre takvinduer i ett. Løsningen er slankere og ser mer naturlig ut i rommet, enn om man monterer tre separate takvinduer. I tillegg øker andelen dagslys med 23 prosent i forhold til tre enkeltvinduer, og dessuten blir utsikten mindre avbrutt. Installasjonen er også enklere, ettersom de tre vinduene har én felles karm; det blir i praksis som å montere ett vindu. Prismessig får du tre vinduer til nesten samme pris som to sammenlignbare enkeltvinduer.

Karmen på VELUX STUDIO leveres med det midtre vinduet fastmontert og to sidevinduer som hengsles inn i karmen etter montering. Midtvinduet kan ikke åpnes, men sidevinduene åpnes og lukkes uavhengig av hverandre. Produktet er i utgangspunktet beregnet for manuell betjening, men de åpningsbare vinduene kan enkelt oppgraderes til elektrisk eller solcellebetjent med regnsensor og trådløs veggbryter. Når vinduene er oppgradert til VELUX INTEGRA kan de også oppgraderes med VELUX ACTIVE inneklimakontroll, som lar deg betjene og programmere vinduer og gardiner med telefonen. Vinduet er også tilpasset standard innvendig solskjerming fra VELUX.

Fordeler med VELUX STUDIO

* Øker mengden dagslys med 23% i forhold til tre enkle takvinduer.

* Slankere profiler gir et penere inntrykk i rommet.

* Utsikten blir bedre med smalere karmer.

* Billigere enn tre enkeltvinduer, både i innkjøp og monteringstid.

I korte trekk

* Karmer og ramme i hvitmalt tre (furu).

* Tre lags glass som er laminert innvendig og herdet utvendig, med rengjøringsvennlig- og antiduggbelegg utvendig.

* ThermoTechnology isolerer godt og har lufttett forsegling, som gir U-verdi på 1,0.

* Mål: 184 x 118 cm.

* Vekt: Samlet, 100 kg. Bare karm og fast vindu, 40 kg.

* Veiledende pris: 13 785 eks. mva. Husk inndekning i tillegg.

VELUX STUDIO er tre takvinduer i ett, som maksimerer lysinnslippet og gir bedre utsikt.

Valg av riktig VELUX takvindu er essensielt for å oppnå maksimalt lysinnslipp, god utsikt i riktig høyde og et praktisk vindu tilpasset brukskravene. Et riktig valg må også ta utgangspunkt i takets konstruksjon og vinkel, samt gjeldende byggeforskrifter.

Reguler lys og varme med VELUX solskjerming. Innvendig solskjerming kan monteres på alle tre vinduene, mens utvendig solskjerming kan monteres på de to sidevinduene.

 

Om VELUX Gruppen

I mer enn 75 år har VELUX Gruppen skapt et bedre bomiljø for mennesker over hele verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vår produktportefølje omfatter blant annet takvinduer, vinduer for flate tak, rulleskodder, solskjerming og dekorasjon. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt - med salg og produksjon i mer enn 40 land og med omtrent 10 200 ansatte verden over. VELUX Gruppen eies av VKR Holding A/S, som er et fonds- og familieeid aksjeselskap. I 2017 hadde VKR Holding en omsetning på 2,5 milliarder Euro, og donerte 168 millioner Euro til veldedige formål gjennom fondet THE VELUX FOUNDATIONS. For mer informasjon, besøk www.velux.no.