19
Juni
2018
|
07:30
Europe/Amsterdam

Smart Ventilation

Sammendrag

Alle liker frisk luft!

  -   og spesielt hvis den leveres uten kald trekk og varmetap

VELUX har tatt innovasjonen av tilbehør til sine takvinduer enda ett skritt lenger, og lanserer nå VELUX Smart Ventilation. Systemet som skifter ut luft mens den gjenvinner varmen, befinner seg i en boks som monteres på utsiden av vinduet. Den er ikke synlig, og knapt hørbar, fra innsiden. VELUX tar oss med dette enda ett skritt nærmere et 100% sunt hjem.

Med VELUX Smart Ventilation er beskrivelsen av den tekniske løsningen vel så fasinerende som fordelene for sluttbruker. For det er mye kraft og smart teknologi puttet inn i en beskjeden innpakning. Systemet er utstyrt med to kanaler. Hver kanal inneholder to ventilatorer som sikrer konstant utskiftning av luften, samt en regenerator som lagrer varmen. Det vil si at varmen som er på vei ut brukes til å varme opp luften som er på vei inn.

Over 75 % av varmen gjenvinnes, som betyr at du unngår unødig varmetap, kaldras og høye strømregninger.

Om ikke det er gode nok argumenter i seg selv for å installere VELUX Smart Ventilation er de positive effektene du opplever hver dag hele året en imponerende liste. Først og fremst kan boksen monteres raskt og enkelt av en profesjonell snekker. Alt du trenger å gjøre for å aktivere VELUX Smart Ventilation er å åpne lufteklaffen og stille inn dine personlige preferanser. Så er det bare å sjekke om filteret må byttes en gang i mellom (som selvfølgelig varsles tydelig med et gult lite lys).

VELUX Smart Ventilation lar deg lufte trygt, ingen åpne vinduer som inviterer til ubudne gjester. Og hvis du er hjemme - mange lever med dårlig luftkvalitet uten å være klar over det. Dette er usunt og kan påvirke livskvaliteten. Helsen din påvirkes også av søvnkvalitet, med frisk luft som en faktor også her. Derfor er det viktig å sikre konstant ventilasjon i hele huset. VELUX Smart Ventilation er svært stillegående - også på høyeste nivå. Den vil ikke forstyrre søvnen din, da viften ikke overstiger lydnivået på et stille soverom. Og som en bonus reduserer VELUX Smart Ventilation lydene utenfra.

VELUX er med denne nyvinningen sitt ansvar bevisst som leverandør av lys og luft med et supplement som ikke bare hever trivselsfaktoren til husets beboere betraktelig, men som i et større perspektiv setter fokus på hvordan ventilasjon kan løses ved rehabilitering av boliger. VELUX Smart Ventilation leverer folkehelse i en liten boks.

Om VELUX Gruppen

I mer enn 75 år har VELUX Gruppen skapt et bedre bomiljø for mennesker over hele verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vår produktportefølje omfatter blant annet takvinduer, vinduer for flate tak, rulleskodder, solskjerming og dekorasjon. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt - med salg og produksjon i mer enn 40 land og med omtrent 9 500 ansatte verden over. VELUX Gruppen eies av VKR Holding A/S, som er et fonds- og familieeid aksjeselskap. I 2016 hadde VKR Holding en omsetning på 2,4 millioner euro, og donerte 155 millioner euro i veldedige tilskudd gjennom fondet THE VELUX FOUNDATIONS. For mer informasjon, besøk www.velux.no.