01
August
2016
|
11:05
Europe/Amsterdam

Sol i alle rom

Takvinduer gir mange og gode muligheter til å innrede med lyset både i boliger og kontorer. Av og til kan det likevel bli for mye lys, særlig om sommeren er god og sola flommer inn

Selv i Norge kan sola bli for het om sommeren. Du vil sove, men lyset flommer inn. Du vil jobbe, men det er for varmt. Du vil lufte, men fluene finner veien inn. Uansett så finnes det en løsning du kan montere med enkle grep.

Velux solskjerming og gardiner dekker alle behov. Alle Velux takvinduer produsert etter 1992 er utstyrt med beslag for montering av produsentens originale gardiner. Du kan velge mellom blendingsgardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner og innsektnett.

Blendingsgardinene trenger ikke være sorte. Velux leverer over 50 fargevarianter og noen spesialdesign av blendingsgardiner, som alle stanser dagslyset like effektivt.

Dersom lyset ikke skal stenges helt ute, velger du en rullegardin med en halvgjennomsiktig duk.

Valget trenger ikke å være lys eller mørke. Med plisségardiner og persienner får du muligheten til å variere lyset i større utstrekning. Plisségardiner kan du velge i flere ti-talls farger og mønstre slik at du bokstavelig talt kan sette farge på rommet når lyset slipper gjennom.

Persiennene fås også i mange farger, men de egner seg kanskje til andre rom enn der du vil kose deg med plisségardinenes fargespill. Persiennene er velkjente og effektive for å justere det naturlige lyset slik det passer deg. Persiennene egner seg også svært godt i baderom og hjemmekontoret.

Kombiner gjerne

Det er mulig å kombinere to av solskjermingsløsningene fra Velux i ett og samme vindu. Du kan for eksempel ha en blendingsgardin eller rullegardin i kombinasjon med en plisségardin. Eller du kan velge to plisségardiner i samme vindusramme – eller kombinere med et insektnett. Da kan du enkelt velge for ulike behov. Og det beste er at du kan montere dem selv, takket være Velux patenterte festesystem.

Solskjermingsløsningene fra Velux kan betjenes manuelt, men mange av løsningene kan også betjenes med fjernkontroll og drives elektrisk. Det finnes også en løsning for solcelledrevet betjening.

Om VELUX Gruppen

I 75 år har VELUX Group skapt et bedre bomiljø for folk rundt om i verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vårt produkt program omfatter takvinduer og overlys moduler, samt en rekke dekorative solskjermingsprodukter, rulleskodder, installasjonsløsninger og intelligente hjem løsninger. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt – med salg og produksjon i mer enn 40 land og med rundt 9500 ansatte på verdensbasis. VELUX Group eies av VKR Holding A/S, et aksjeselskap heleid av stiftelser og familie. For mer informasjon, besøk www.velux.com.