24
Mai
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Solcelledrevet takvindu med intelligent styring

VELUX  INTEGRA solcelledrevet takvindu drives utelukkende av solens energi. Med påmontert solcellepanel kan du droppe strømkabelen og stole på at solens stråler driver takvinduet slik du har programmert det – eller ved tastetrykk på kontrollpaden.

​VELUX INTEGRA Solar har de samme egenskapene som VELUX INTEGRA elektrisk takvindu, som drives med en motor via trådløs fjernstyring. VELUX INTEGRA Solar kan påmonteres solcelledrevet solskjerming, som betjenes med den samme kontrollpaden. Kunden velger ganske enkelt om hun vil ha et elektrisk eller soldrevet VELUX INTEGRA takvindu.

VELUX INTEGRA Solar kan benyttes på steder hvor det er vanskelig å få fram elektriske kabler, for å spare elektrisk installasjon eller rett og slett for å ha mulighet for å fjernstyre og programmere vinduene. VELUX INTEGRA Solar  anbefales spesielt ved rehabilitering.

Med den elegante kontrollpaden kan VELUX INTEGRA Solar programmeres til å åpne og lukke vinduene på bestemte tider. Med enkle og intuitive menyinnstillinger kan det lages ulike programmer for ulike behov. For å lufte eller for å jevne ut temperaturen på varme dager. Kontrollpaden benyttes også til å betjene vinduene utenom de forhåndsprogrammerete rutinene.  Kontrollpaden kan styre flere VELUX takvinduer individuelt eller i grupper. Med et kjapt blikk på kontrollpaden kan beboerne se status for takvinduene uten å måtte gå rundt og kontrollere dem. VELUX INTEGRA kan også åpnes manuelt for rengjøring.

Dersom det kommer en regnskur vil en regnsensor registrere dette og sørge for at takvinduet lukkes automatisk. Likevel vil du få lufting gjennom ventilasjonsklaffen i takvinduet.

Det vil alltid være nok strøm i batteriet til å lukke takvinduet. Dersom batteriet er i ferd med å gå tomt for strøm, vil takvinduet lukkes automatisk.

VELUX INTEGRA Solar er tilgjengelig fra 1. juni 2013.

 

Nærmere opplysninger:

Siri Sundby, VELUX Norge AS, telefon 22 51 06 08, epost: siri.sundby@velux.com

Aktuelle bilder kan lastes ned fra www.randex.no/velux
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.