05
Juli
2016
|
10:03
Europe/Amsterdam

Sommersol med måte

Nyt sommersola, men beskytt hjemmet ditt mot overoppheting

Med takvinduer har du plenty av lys og luft hele året. Likevel kan det bli litt mye av det gode i den varme årstiden.

Utvendige screens monterer du lett innefra på VELUX takvinduer. De reduserer opptil 74 prosent av den passive oppvarmingen av rommet fordi de er plassert på yttersiden av takvinduet. Likevel kan du se ut gjennom dem og nyte utsikten.

VELUX screen kan kombineres med alle typer innvendig solskjerming, som blendingsgardiner, rullegardiner, perseinner ol. samt med VELUX insektnett.

Enkel betjening

En screen kan du betjene på tre ulike måter. De manuelle screenene, som er montert i vinduets toppkasse, betjenes ved å dreie vinduet 180 grader og feste screenen på to kroker nederst på vindusrammen.

VELUX screen kan også leveres med elektrisk tilkobling eller med solcelleoppladbare batterier.

Elektriske screens betjenes med den intelligente kontrollpaden til VELUX Integra. Der får du tilgang til alle de smarte løsningene med ferdige eller egne programmer. Dermed kan du heve og senke screen på impuls eller la programmene gjøre det i et mønster du foretrekker.

Den tredje betjeningsmetoden for VELUX screen er også fjernstyrt, men den er solcelledrevet og krever ingen tilførsel av strøm. Den betjenes med den fjernkontrollen som følger med. Batteriet lades av sola og har nok strøm til 600 operasjoner selv uten direkte sollys.

VELUX screen er svært værbestandig med en utførelse i 100 prosent polyester.

Elektriske og solcelledrevne screen har en lakkert toppkasse og sideskinner i lakkert aluminium.

VELUX screen koster fra. kr. 575,-. Når du kjøper en kombinasjonspakke med manuell screen og innvendig blendingsgardin eller mørkleggende energigardin i standard farge, får du 50% rabatt på screenen.

 

Om VELUX Gruppen

I 75 år har VELUX Group skapt et bedre bomiljø for folk rundt om i verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vårt produkt program omfatter takvinduer og overlys moduler, samt en rekke dekorative solskjermingsprodukter, rulleskodder, installasjonsløsninger og intelligente hjem løsninger. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt – med salg og produksjon i mer enn 40 land og med rundt 9500 ansatte på verdensbasis. VELUX Group eies av VKR Holding A/S, et aksjeselskap heleid av stiftelser og familie. For mer informasjon, besøk www.velux.com.