16
Desember
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Stars Wars til tenåringsrommet

I anledning verdenspremieren på den nye Star Wars-filmen The Force Awakens, lanserer Velux Norge en nye kolleksjonen blendingsgardiner til sine takvinduer.​Med fire Star Wars-motiver tar samarbeidet mellom verdens største produsent av takvinduer og Disney et nytt innovativt skritt.

Denne gangen er det tenåringsrommet som blir tilgodesett med en unik blendingsgardin. De fire motivene er spesialdesignet for Velux takvinduer i samarbeid med Disney. De to selskapene har tidligere samarbeidet om å utvikle blendingsgardiner for barnerommet med motiver med Mikke Mus, Minnie Mus, Bambi, Ole Brumm, Fly og Prinsesse.

Dagens lansering av blendingsgardiner fra Star Wars-filmen The Force Awakens gir motiver for aldersgruppen der Star Wars har sine mange ihuga fans. Motivene skal både motivere til kreativitet og holde dagslyset ute når det er på tide å sove.

Velux takvinduer er en suveren måte å gjøre rom beboelige med mengder av dagslys og muligheter for frisk luft. Begge deler er viktig for arbeidslyst og motivasjon. Men når Star Wars inntar skjermen gir de nye designene den rette stemningen. Når lyset slukkes er rommet helt mørkelagt. Det gir muligheten for en god natts søvn – og kanskje kan favorittene skimtes i mørket.

Velux har siden 1941 produsert takvinduer for å gi nye muligheter til å utnytte flere rom som oppholdsrom. Velux takvinduer har vært i kontinuerlig utvikling og holder en særdeles høy standard. Gardiner og solskjermingsprodukter har i mange år vært et naturlig tilbud til eiere av Velux takvinduer Disse fås i en rekke farger, design og utførelser. Dette er produkter spesiallaget til Velux takvinduer og monteres med et patentert system, Pick&Click!

Samarbeidet mellom Disney og Velux Gruppen startet i 2014 og resulterte først i en rekke motiver for de mindre barna. I forbindelse med dagens verdenspremiere på Star Wars-filmen The Force Awakens får også de litt eldre barna sine kule motiver med sine helter.

Motivene fra The Force Awakens leveres til blendingsgardiner (mørklegging) og kan nå kjøpes i Velux nettbutikk eller hos forhandlere.
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.