Oslo,
12
Mai
2022
|
12:43
Europe/Amsterdam

VELUX® lanserer en ny utvendig varmebeskyttelse: Solcelledrevne rulleskodder for VELUX INTEGRA® 3-i-1 takvinduer

Bilde1

Laget for de som ønsker maksimalt med dagslys i det ene øyeblikket, men mulighet for et behagelig inneklima etter behov.

VELUX®, det ledende merket for forvandling av hjemmet med dagslys, har annonsert lanseringen av en ny utvendig varmebeskyttelse; solcelledrevet rulleskodde, designet spesielt for å passe VELUX INTEGRA® 3-i-1 takvinduer.

VELUX® varmebeskyttende rulleskodde er designet for de som ønsker maksimalt med dagslys i det ene øyeblikket, men mulighet for et behagelig inneklima etter behov. Med et slankt, strømlinjeformet design, gir VELUX® varmebeskyttende rulleskodde den beste og mest effektive varmebeskyttelsen og blendingen til ethvert rom, slik at brukeren kan ta kontroll over inneklimaet sitt.

Fordeler for boligeiere:

  • Innendørs komfort – Skap et komfortabelt inneklima med utmerket varmebeskyttelse, blending, ventilasjon, støyreduksjon og isolasjon. Den optimale helårsbeskyttelsen.
  • Kompakt design – Slank, strømlinjeformet design som passer perfekt sammen med taket.
  • Total kontroll – Koble til og fjernstyr VELUX® varmebeskyttende rulleskodde ved hjelp av smarttelefonen.

 – I motsetning til tidligere design, er den varmebeskyttende rulleskodden slankere og mer strømlinjeformet for optimal tilpasning til taket. Den er ideell for de som leter etter optimal helårsbeskyttelse i hjemmet og samtidig opprettholde et komfortabelt innemiljø. Varmebeskyttende rulleskodde er den perfekte følgesvenn for de nye 3-i-1 VELUX INTEGRA® takvinduene, som gir boligeiere ekstra komfort med en trådløs veggbryter, for enkel tilgang til dagslys og naturlig ventilasjon, sier Per Mikael Åkesson, Direktør i VELUX® Nordic.

Kunngjøringen kommer etter lanseringen av det nye VELUX INTEGRA® 3-i-1 solcelledrevet takvindu 1. april 2022. VELUX® har i over 80 år ment at dagslys skaper liv, og foredlet hvert design til perfeksjon, og det nye solcelledrevne VELUX INTEGRA® 3-i-1 takvinduet gir boligeier tilgang til maksimalt med dagslys og frisk luft i hjemmene sine, og skaper en fantastisk forvandling av ethvert rom.

For mer informasjon, besøk velux.no.