19
Juni
2018
|
07:31
Europe/Amsterdam

Dagslys der du ikke trodde det var mulig!

download
velux-sun-tunnel-time-lap-video
Sammendrag

Frustrert over mørke kriker og kroker som aldri blir koselige uansett hva du prøver på? En lystunnel er løsningen mange ikke er klar over. Med en lystunnel ledes dagslyset fra taket og ned dit du vil ha det. Og det beste av alt? Det spiller ingen rolle om det utvendige taket er skrått eller flatt og om du vil ha lyset ned gjennom flere etasjer. VELUX taktunneler smyger seg gjennom huset ditt fra topp til bunn.

Det magiske lyset.

Det finnes ingen lyspærer som klarer å bringe så mye liv til et rom som naturlig dagslys. Å ha et hjem uten vinduer er helt utenkelig for alle. Ofte er små vinduer og smale luker med minimalt lysinnslipp det første man legger merke til i gamle hus. ” Hvordan kunne de bo sånn?” tenker vi og gleder oss over dagens bostandard. Likevel er det i moderne hjem steder der det ikke kan settes inn vinduer og områder som kun lyssettes med elektrisitet. Og selv om man har de flotteste designlampene blir aldri gangen eller akkurat det området av stuen så hyggelig som det kunne vært.

Enkel løsning med stor effekt.

VELUX har utviklet lystunneler som gjør akkurat den jobben et vindu kunne ha gjort – lyse opp mørke områder. Har du et tak har du nemlig dagslys over alt hvis du vil. VELUX lystunnel kan monteres alle steder det er mindre enn 6 meter mellom yttertaket og innertaket i det rommet lyset skal til. En lystunnel består av et lysreflekterende rør som monteres raskt og enkelt. Det er i tillegg fleksibelt så man ikke trenger å få et rett rør gjennom midten av et rom.

Nytt rom på 1-2-3.

Så det er kanskje ikke ny farge på veggen og enda en runde oppussing som skal til for at du får det hjemmet du ønsker deg? Sjekk ut alle mulighetene du får med en eller flere VELUX lystunneler. Og for den kresne; nå får du VELUX lystunnelen med EdgeGlow. EdgeGlow er en ekstra glassring som sprer lyset ut i rommet. Lekkert å se på og lekkert å bo under.

Dagslys går aldri av moten.

Uansett om det er hjemme eller på hytta kan du følge lyset gjennom et hel døgn fra hvilket som helst sted innendørs. Lystunnelen fanger nemlig også opp månelys, tenk deg for en effekt! I VELUX lystunnelen er det lys – hver dag hele året. Så se opp for en lysere hverdag.

Om VELUX Gruppen

I mer enn 75 år har VELUX Gruppen skapt et bedre bomiljø for mennesker over hele verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vår produktportefølje omfatter blant annet takvinduer, vinduer for flate tak, rulleskodder, solskjerming og dekorasjon. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt - med salg og produksjon i mer enn 40 land og med omtrent 9 500 ansatte verden over. VELUX Gruppen eies av VKR Holding A/S, som er et fonds- og familieeid aksjeselskap. I 2016 hadde VKR Holding en omsetning på 2,4 millioner euro, og donerte 155 millioner euro i veldedige tilskudd gjennom fondet THE VELUX FOUNDATIONS. For mer informasjon, besøk www.velux.no.