04
Februar
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Har loft – ønsker mer dagslys?

Eier du en loftsleilighet, men vet ikke helt hva du kan gjøre med den for gjøre den lys og innbydende?

​Kanskje har du mange idéer, men trenger hjelp av en interiørarkitekt til å finne den beste løsningen? Nå kan du vinne drømmeloftet. 

Dersom du har et loft i en bygård kan du søke om å bli årets drømmeloft. VELUX Norge AS søker prosjekter som kan konkurrere om å bli årets drømmeloft. Vinneren får hjelp til å realisere drømmene du allerede har. Med profesjonell hjelp kan løsningen også bli mye bedre enn du tenker deg.

VELUX Norge har en lekker serie med takvinduer som vinneren får ferdig innsatt. I tillegg får vinneren hjelp av en interiørarkitekt til å tegne den best mulige løsningen.

I 2012 vant en familie i Hafrsfjord sitt drømmeloft. Det prosjektet kan du se her (http://www.velux.no/private/inspirasjon/drommeloftet/). Da var det eiere av eneboliger og småhus som kunne delta i konkurransen. I 2013 ønsker VELUX Norge å sette fokus på mørke loft i bygårder.  Det er derfor kun de som eier en slik leilighet eller loft som kan delta i konkurransen i år. Les mer om årets konkurranse her (http://www.velux.no/private/inspirasjon/konkurranse).

For å kvalifisere deg i denne konkurransen må du sende en søknad til VELUX Norge der du beskriver dine tanker om hva du ønsker å gjennomføre i ditt loft. Legg også ved interiør- og eksteriørbilder og plantegninger av hvordan det ser ut i dag. Tegningene må inneholde de viktigste målene. Selv om vinneren får mye gratis, må du også huske på å oppgi hvilket budsjett du har å forholde deg til.

Søknadsfristen er 1. mars. VELUX Norge velger ut et verdig prosjekt og gjennomgår mulighetene med den heldige vinneren. Vinneren må være villig til å blogge om prosessen og erfaringene underveis i arbeidet.

VELUX takvinduer leveres i mange forskjellige størrelser og det er muligheter for sammenbygging av flere vinduer over og/eller ved siden av hverandre. Fjernstyring, programmering og solskjerming er også blant mulighetene VELUX Norge tilbyr på sine takvinduer.

Dersom du vil delta i konkurransen om å få årets drømmeloft, sender du din søknad til konkurranse@velux.no innen 1. mars. Husk navn, adresse og telefonnummer.

 

For nærmere opplysninger kontakt:

Siri Sundby, VELUX Norge AS, telefon 22 51 06 08, epost: siri.sundby@velux.com

Eksempler på før- og etter-bilder kan lastes ned på www.randex.no/velux/
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.