15
Juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Naturlig lys fra taket øker boligverdien

I Danmark er boliger med takvinduer i snitt 32 prosent høyere priset enn boliger uten.Særlig i Norden, der det flere måneder i året er lite dagslys, er det viktig å slippe lyset inn. Frisk luft og dagslys har stor betydning for helse, læring og trivsel. Takvinduer gir begge deler og faktisk dobbelt så mye dagslys som et fasadevindu.

I tillegg til at takvinduer gjør rom lysere og får dem til å virke større, blir boligen også mer verdt. Ifølge en undersøkelse Boligsiden.dk har foretatt, er danske villaer med takvinduer til salgs i snitt 32 prosent høyere priset enn villaer generelt på landsbasis.

- Takvinduer gir ikke bare flotte rom, men er også et typisk tegn på at boligen enten er av nyere dato, arkitekttegnet, renovert eller på annen måte gjennomarbeidet. Disse boligene vil typisk ligge i et høyere prisleie enn gjennomsnittet, sier Birgit Daetz, kommunikasjonsdirektør i Boligsiden.dk.

Artikkelen kan leses i sin helhet her: http://bolignyheder.boligsiden.dk/2015/06/ovenlys-i-hoej-kurs/

Vedlagte filer > Model Homes 2020_Danmark 2.jpg
> 120291-01-XXL v2.jpg
> Model Homes 2020_Danmark_interiør.jpg
 

Om VELUX gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.