download
GDL
25
Oktober
2018
|
14:18
Europe/Amsterdam

Nyt livet utendørs i din egen stue!

Sammendrag

De aller fleste drømmer om å kunne invitere naturen helt inn i hjemmet. En skjermet uteplass der man kan nyte solstråler og frisk luft

Ikke la deg stoppe av taket ditt. En uteplass over bakkeplan gir deg både utsikt og den gode, luftige følelsen. For hjemmets aller øverste del kan bli det du ønsker deg, en helt egen oase.

Mange tenker ikke over at taket er et uutnyttet potensiale. For selv om det har den viktige oppgaven å passe på alt som er under, finnes det mange muligheter. Et tett tak trenger nemlig ikke være verken ugjennomsiktig eller uten åpninger. VELUX har mange løsninger for takvinduer som er utviklet for våre værforhold og som gjør taket til å stole på, selv om du kan se ut.

Ikke bare kan du se ut hvis du velger VELUX. Du kan til og med få muligheten til å åpne opp og skape et deilig område for hele familien. VELUX CABRIO altanløsning fungerer som et vanlig takvindu. Men dette takvinduet har et overraskende kort på lur - med en enkelt håndbevegelse vipper du nemlig frem en plass i solen!

Uansett hvilket rom du har under taket vil en altan gi mye glede. Kanskje er det et baderom der du kan få følelsen av å flytte badekaret ut på varme dager eller du har en stue som med ett får fri bruk av lys og luft. Har du et par stoler lett tilgjengelig kan kaffen på en-to-tre nytes med strålende utsikt og himmelen som tak. Bedre start på dagen kan det vel nesten ikke bli.

VELUX CABRIO er også for deg som allerede har takvinduer. Hvorfor ikke bytte dem ut og få et helt nytt rom på kjøpet? Vi nordmenn elsker å pusse opp og er alltid på jakt etter måter å få hjemmene våre enda mer komfortable og stilige. Tenk å skape følelsen av at gjestene dine sitter ute når desserten serveres. Det skal mye til for ikke å la seg imponere!

I dag tilbringer vi nesten alle døgnets timer innendørs. Jobb, lekser, middag, lek og alle de andre små og store aktivitetene som fyller dagen. Ikke alt kan tas med ut og ikke alt kan gjøres ute, enten vi gjerne vil eller ei. Så gi både deg selv og hele familien et åpent tak over hodet og muligheten til å være ute også når dere er inne.

Om VELUX Gruppen

I mer enn 75 år har VELUX Gruppen skapt et bedre bomiljø for mennesker over hele verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vår produktportefølje omfatter blant annet takvinduer, vinduer for flate tak, rulleskodder, solskjerming og dekorasjon. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt - med salg og produksjon i mer enn 40 land og med omtrent 10 500 ansatte verden over. VELUX Gruppen eies av VKR Holding A/S, som er et fonds- og familieeid aksjeselskap. I 2017 hadde VKR Holding en omsetning på 2,5 milliarder Euro, og donerte 168 millioner Euro til veldedige formål gjennom fondet THE VELUX FOUNDATIONS. For mer informasjon, besøk www.velux.no.