11
Januar
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Se det for deg…

Rommet er mørkt – kan takvinduer være en løsning, og hvordan blir det egentlig? Vi sliter ofte med å se for oss hvordan ting blir seende ut.

VELUX takvinduer gir optimalt dagslysmiljø, men hvilken av de mange løsningene skal du velge? En ny app gjør det mulig å se de ulike løsningene på telefonen din.  

Stadig flere velger å installere takvinduer, men for mange blir det med drømmen om dagslys og trivsel. Med VELUX Experience, en app for iPhone og Android-telefoner kan du nå se hva du drømmer om. Og ikke minst se hvilken løsning som er mest aktuell for ditt behov. App-en er også et godt verktøy for håndverkere og forhandlere når annet materiell ikke er innen rekkevidde.

Inspirerende app

Den nye Experience app fra VELUX Norge AS er et enkelt visualiserings- og inspirasjonsverktøy. Med den kan kunden sitte hjemme i ro og mak og prøve ut et antall løsninger for flate tak og for skråtak. Med sveipe-bevegelser kan løsningene endres slik at det er mulig å se hvordan de tar seg ut, og ikke minst hvor mye lys den enkelte løsningen gir.

– VELUX takvinduer har mange muligheter både når det gjelder løsninger og antall vinduer i kombinasjon. I app-en viser vi en del av disse. Kombinasjonen av profesjonell rådgivning og visualisering i app-en gir bedre forutsetninger for et best mulig resultat, sier direktør Torgeir Øverås i VELUX Norge AS.

– Med visualiseringsverktøyet og en mengde bilder av innendørs dagslysløsninger får kunden både informasjon og inspirasjon. Du kan også ta egne bilder med app-en hvor VELUX løsninger kan settes inn. Nærmere sluttresultatet kommer du ikke uten en mer omfattende designjobb, sier Øverås.

– Den har en enkel oppbygging og er derfor enkel og rask å benytte i en tidlig idé og beslutningsfase.

Med VELUX Experience kan du se løsninger fra virkeligheten eller stiliserte løsninger som visualiserer effekten av ulike løsninger. Du kan også se hvordan de spesialtilpassede gardinene tar seg ut i VELUX takvinduer.

Når posisjonering er påslått, viser VELUX Experience også hvor de nærmeste forhandlerne eller kvalifiserte håndverkere holder til. Du kan ringe dem direkte fra app-en. Det er derfor lett å ta det neste skrittet.

VELUX Experience er gratis og lastes ned fra app-butikkene.

Nærmere opplysninger:

Siri Sundby, VELUX Norge AS,

telefon 22 51 06 08, epost: siri.sundby@velux.com

Relevante høyoppløselige bilder for redaksjonell bruk kan lastes ned her: www.randex.no/velux
 

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.