07
Juni
2019
|
07:03
Europe/Amsterdam

VELUX Colour by You blendingsgardin

Sammendrag

Bli overveldet av fargevalgene!

Det nye VELUX Colour by You blendingsgardin-sortimentet har en nyanse for enhver stemming.

Når du skal innrede drømmestuen, er det siste du ønsker å være begrenset av fargeutvalget. For å møte dette har VELUX kommet med et nytt Color by You-sortiment for blendingsgardiner, som er spesialtilpasset VELUX takvinduer. Colour by You består opptil 1800 farger. Takket være dette nye produkttilbudet kan du nå designe interiører som er like varierte og fargerike som din fantasi!

Å innrede våre hjem med farger burde være en morsom og inspirerende oppgave. Ikke bare kan farger forbedre våre rom, men de kan også påvirke humøret vårt. Hvis du ønsker å skape et varmt og innbydende rom, kan du velge rødt og rosa, mens de som søker fred og ro, foretrekker kanskje blått og grått. Den virkelige design-interesserte, vil kunne innrede med årets 2019 palett; Living Coral. En ting er sikkert, smak og behag er forskjellig og varierer fra person til person

Å skape et balansert og estetisk tiltalende interiør er enormt avhengig av fargevalg. Det som er avgjørende, er ikke bare å få fargene på vegg, lister og dører riktig, men at også møbler og tekstiler passer inn. Dette inkluderer gardiner, persienner eller sengetøy, og det kan ofte være dette tilbehør som utgjør den store forskjellen. Hvis du ikke får nyansene til å matche eller utfylle hverandre, kan det gjøre en stor forskjell på rommet. Derfor vil jeg alltid foretrekke en spesialtilpasset blendingsgardin, for å matche mitt interiør.

Med VELUX Color by You-serien kan du matche fargene på resten av interiøret ditt. Om innredningen din er dyp lilla, dueblå eller blek rosa, kan du nå velge en blendingsgardin som komplimenterer hvilken som helst fargepalett, for et virkelig skreddersydd interiør. Bare bruk verktøyet for fargevalg på nettet. Legg inn ønsket fargetone for å lage dine personlige blendingsgardiner. Med opptil 1800 fargevalg, har VELUX det største blendingsgardin sortimentet på markedet. VELUX solskjerming er spesialtilpasset VELUX takvinduer

Mange tror at en blendingsgardin må være mørk for å stenge lyset helt ute. Det er ikke tilfelle, originale VELUX blendingsgardiner har en lystett duk, som holder solen ute uansett farge. Alle de 1800 fargene i den nye Colour-by-You-serien har en helt lystett duk. "Du kan nå velge nesten hvilken som helst farge eller nyanse, uten å gå på kompromiss med effektiv blending av lyset. Med Color by You, kan du tilpasse dine blendingsgardiner for å gjenspeile din unike stil.

VELUX blendingsgardiner har en lett isolerende effekt og total mørke når som helst, og testes for å gi deg den beste blackout-effekten på markedet. De er ideelle i soverom hvor de gir fullstendig kontroll på lyset for å sikre en god natts søvn eller en avslappende lur på dagen.

For å finne mer informasjon Colour-byYou kolleksjonen besøk https://www.velux.no/

Kontaktinformasjon:

Kari Steinstø Ingebrigtsen

Produktansvarlig

VELUX Norge AS

Kari.ingebrigtsen@velux.com

Tlf: 22510600

Om VELUX Gruppen

I mer enn 75 år har VELUX Gruppen skapt et bedre bomiljø for mennesker over hele verden; ved å gjøre mest mulig ut av dagslys og frisk luft gjennom taket. Vår produktportefølje omfatter blant annet takvinduer, vinduer for flate tak, rulleskodder, solskjerming og dekorasjon. Disse produktene bidrar til å sikre et sunt og bærekraftig inneklima, for arbeid og læring, for lek og glede. Vi jobber globalt - med salg og produksjon i mer enn 40 land og med omtrent 10 200 ansatte verden over. VELUX Gruppen eies av VKR Holding A/S, som er et fonds- og familieeid aksjeselskap. I 2017 hadde VKR Holding en omsetning på 2,5 milliarder Euro, og donerte 168 millioner Euro til veldedige formål gjennom fondet THE VELUX FOUNDATIONS. For mer informasjon, besøk www.velux.no.