14
Januar
2016
|
12:00
Europe/Amsterdam

HUSK - søknadsfristen 15. oktober

Dagslys strømmer inn fra splitter nye takvinduer i det lokale klubbhuset. En drøm som kan bli til virkelighet for en heldig idrettsklubb et sted i Norge, når VELUX Gruppen donerer takvinduer til klubbhus for å markere sitt 75års jubileum

VELUX Gruppen bringer dagslys og frisk luft inn i folks liv. Og nå kan alle som har glede av, og bruker en av Norges mange idrettsklubber få muligheten til å gjøre sine klubbhus lysere, sunnere og mer komfortable, helt gratis. All sport krever energi. Dagslys, frisk luft sammen med et sunt kosthold bidrar til å gi denne energien til alle som tilbringer mye av livet innendørs.

“Samlingspunktet» for alle idrettsklubber er klubbhuset. Det er hit barn og unge trekker både før og etter at de har utøvd sin lidenskap for sport. Et vel funksjonerende klubbhus er viktig for idrettsglede både blant barn, foreldre og de frivillige. VELUX Gruppen er opptatt av å støtte rollen lokale idrettslag har i samfunnet,” sier Siri Sundby fra VELUX Norge.

Et idrettslag i hvert av de 30 landene i Europa hvor VELUX gruppen er representert, vil dra nytte av donasjonen av opptil seks takvinduer inkludert installasjon. Idrettslag som ønsker å lage en søknad må være en ideell organisasjon.

“Hvis du kjenner til, eller er medlem av en idrettsklubb i Norge, som virkelig trenger mer dagslys, ønsker vi å høre fra deg,” sier Siri Sundby fra VELUX Norge.

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaper bedre bygninger med dagslys og frisk luft gjennem taket. Produktporteføljen består av et bredt sortiment av takvinduer og vinduer for flate tak. I tillegg tilbyr VELUX Gruppen ulike typer solskjerming og dekorasjon, rulleskodder, innbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen som har produksjonsselskaper i 11 land og salgsselskaper i nesten 40 land, eier globalt et av de sterkeste brands i byggevareindustrien og selger sine produkter i nesten hele verden. Det er ca 10.000 ansatte, derav 15 i Norge. VELUX Gruppen har hovedkontor i Hørsholm nord for København og produkssjon-, administrasjon- og utviklingsavdelinger fordelt i hele Danmark. VELUX Gruppen er eid av VKR Holding A/S, et fonds- og familieeid aksjeselskap. Du kan lese mere på velux.no.